Meniurile sunt asigurate de firma de catering Fitocracy, societate autorizată, în cadrul căreia mesele sunt stabilite și aprobate de medic nutriționist, preparate de bucătar chef, cu variante de meniu adecvate pentru copiii cu diferite alergii sau intoleranțe alimentare.
Se gătește zilnic iar meniurile sunt prezentate la fiecare început de săptămână parinților.
Exemple meniuri:
Mic dejun: cereale integrale cu lapte, tartine cu cașcaval și ardei roșu, tartine cu ou fiert și ardei rosu, iaurt cu cereale integrale;
Gustare fructe: fructe de sezon;
Supe: supă de găină cu fidea, supa cremă de ciuperci, supă cremă de morcovi, ciorbă de linte cu smântână, ciorbă haiducească, supă cremă de cartofi dulci cu morcovi, ciorbă țărănească cu ou;
Fel principal: ostropel de pui cu piure, paste cu sos alb și somon, paste cu quattro formaggi, curcan la cuptor cu sos și piure, somon teriaky cu orez cu legume mexicane, tocăniță de curcan cu orez și legume, mămăliguță cu brânză și smântână, tocaniță de vită cu piure, terină de pui cu salată de sfeclă roșie și morcov;
Gustare: pandișpan cu fructe, plăcintă cu brânză și aluat fraged, cheese cake, croissant cu unt, banana bread, mini melc cu stafide.