Despre noi

Grădinița Elite este o grădiniță acreditată, cu tradiție în rândul instituțiilor de învățământ din capitală, având un număr de peste 80 de copii.

Vecinătatea Parcului Carol ne conferă avantajul de a ne petrece activitățile recreative în în aer curat, într-unul dintre cele mai liniștite și curate parcuri din București.

Grupele de copii sunt omogene ca vârstă, formate din 15 preşcolari, coordonate de un educator calificat pentru învăţământul preşcolar, o îngrijitoare, profesor pentru limba engleză, profesor pentru limba germană şi profesori pentru cursuri opţionale.

Fiecare grupă are biblioteca proprie, bogată în cărţi de poveşti din literatură pentru copii română şi internaţională, suporturi de cursuri avizate de Ministerul Educaţiei şi table interactive Smart Board cu video proiectoare pentru susţinerea de activităţi bazate pe software educaţional interactiv.

Cursurile de limba engleză şi limba germană au loc în fiecare zi, limba engleză în programul de dimineaţă iar limba germană în programul de după amiază.

Grădiniţa Elite funcţionează pe toată durata anului, fapt care ne permite, pe lângă desfăşurarea activităţilor cuprinse în curriculum, susţinerea intensivă a cursurilor de limba engleză şi germană şi a unei bogate oferte de cursuri extracurriculare.

Controlul medical zilnic al copiilor este asigurat de personal specializat în pediatrie, grădiniţa dispunând de cabinet medical propriu. Asistenţa medicală este asigurată pe toată durata programului.

Grădiniţa Elite are cabinet psihologic în cadrul căruia psihologul oferă consiliere educaţională, consiliere psihologică şi consiliere logopedică.

Grădiniţa Elite asigură un sistem de monitorizare video online, accesibil părinţilor pe toată durata programului.

Bucătăria proprie, autorizată D.S.V., pregăteşte zilnic toate mesele copiilor.